Slovenya’da 6 Öğrencimize Ücretsiz Gençlik Değişimi Fırsatı

Slovenya’nın Krsko kentinde 21 Şubat 2016 – 01 Mart 2016 tarihlerinde “Youth Wonderland” isimli bir Erasmus+ Gençlik Değişimi düzenlenecek. Projenin masrafları Erasmus+ Gençlik Programları kapsamında Slovenya Ulusal Ajansı tarafından karşılanacak.

Bu Erasmus+ Gençlik Değişimi kapsamında üniversitemizi temsilen Öğrenci Kulüplerinde aktif görev alan 6 Öğrenci gönderilecek.

Başvuru kriterleri;

• 18-26 yaş arasında olmak
  • Türkiye’de ikamet ediyor olmak
  • Yabancı dil zorunluluğu bulunmamaktadır
  • Dezavantajlı gençlere öncelik verilecektir
  • Başvuru formunda yazılan motivasyona göre katılımcı seçimi yapılacaktır
  • Katılım yalnızca İstanbul Arel Üniversitesi öğrencilerine açıktır

Finansal Detaylar;

• Katılımcıların yolculuk masraflarının yarısı proje boyunca, gerekli belgelerin tamamı gönderildikten sonra ise diğer yarısı banka transferi ile gönderilecektir.
  • Uluslararası yolculuk masrafları maksimum 170 €/kişi başı/gidiş geliş olarak belirlenmiştir.
  • Bu tutarın üzerinde tutan bilet masraflarının farkı gönüllü tarafından karşılanmalıdır.
  • Vize için ayrılan masraf 70 € ile sınırlıdır. (Kişi başı) Vize masrafları gerçek oran üzerinden ödenecektir. Belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Konaklama, yemek ve faaliyet masrafları ev sahibi kuruluşa aittir.

Başvuru dönemi sona ermiştir.

Sorularınızı youth@arel.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.