Lifelong Learning 2.0 Projesi ile Gençlerin Öğrenme Yolculuğu Devam Ediyor

İstanbul Arel Üniversitesi Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin oluşturduğu Lifelong Learning 2.0 Projesi ile 10 gencimiz daha ücretsiz olarak yurtdışında gönüllülük faaliyetlerine katılma şansını yakalayacak.

2015 yılından bu yana sayısı 230’u aşan katılımcı ile 24’ün üzerinde proje gerçekleştirerek Arel Üniversitesi’nin yurtdışına açılan en önemli kapılarından biri haline gelen Gençlik Merkezi, yeni projesi Lifelong Learning 2.0 ile 10 gencimizi daha Avrupa hayalleriyle buluşturuyor. Türkiye Ulusal Ajansı’nın incelemesi sonrası Avrupa Birliği Komisyonu’nun sağladığı hibeyi almaya layık görülen Avrupa Gönüllü Hizmeti projesi ile gençlerimiz uluslararası gönüllülük faaliyetlerinde bulunarak kendilerini geliştirme olanağı bulacak. Bu proje ile hiçbir ücret ödemeden yurtdışına çıkacak, çeşitli yeterliliklerini geliştirerek iş hayatına hazırlanacak ve dünya vatandaşı olma bilincini geliştirecek olan gençlerimiz, farklı kültürlerle etkileşime geçerek ülkemizi de en iyi şekilde temsil edecek.

Lifelong Learning projesinin devamı niteliğindeki proje, 2018 yılının ilk aylarında başlayacak. Proje ile 10 aylık süreçte gençlerimizin 2 aylık periyotlar halinde Ukrayna’daki bir sivil toplum kuruluşunda kısa dönem Avrupa Gönüllü Hizmeti’nde bulunmaları sağlanacak. Ayrıntılı bilgi için Facebook üzerinden Arel Gençlik Merkezi’ni takip edebilir veya İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi’ndeki Gençlik Merkezi’mizi ziyaret ederek uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.