“Flying NGO” isimli Erasmus+ Eğitim Kursu Projemiz Kabul Edildi

“Flying NGO” isimli Erasmus+ Eğitim Kursu Projemiz Kabul Edildi. Proje kapsamında Türkiye Bulgaristan Gürcistan Makedonya Slovenya ve Hırvatistan ülkelerinden toplam 24 Gençlik Çalışanı 5-12 Ağustos 2016 tarihinde üniversitemize gelecek ve STK Yönetimi hakkında yaygın eğitim metotları ile hazırlanmış eğitim kursumuza katılacaklar.

Proje kapsamında katılımcıların tüm yemek, yol, konaklama ve vize masrafları proje kapsamında karşılanacak olup, proje koordinatörü Mehmet ÇETİNKAYA projenin eğitmenliğini yaparken, Erasmus+ Vekil Kurum Koordinatörü Yard. Doç. Çağdaş DEDEOĞLU iki oturumda sunum yapacaktır.

Yine üniversitemizden Yard. Doç. İzlem GÖZÜKARA proje kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetimi hakkında bir anket çalışması yürütecektir.