Erasmus+ Gençlik Programları Proje Yazma Eğitimi

Eğitim Konusu:

İstanbul Arel Üniversitesi Gençlik Çalışmaları Merkezi olarak aşağıda detaylı verilen Erasmus+ Gençlik Programları Proje Yazma Eğitimine başvurularınızı bekliyoruz!

Etkinlik Gençlik Kuruluşlarında ve Öğrenci Kulüplerinde gönüllülük yapan gençlere yöneliktir! Sadece İstanbul’dan katılımcı almayı planlamaktayız!

Detaylar:

İstanbul Arel Üniversitesi Gençlik Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak İstanbul Arel Üniversitesi öğrencileri ve İstanbul yerelinde yaşayan Gençlik Kuruluşlarında gönüllü faaliyetlerde yer alan gençler için kendilerini geliştirme fırsatı vermek, proje fikirlerini gerçeğe dönüştürmelerini sağlamak amacı ile aşağıda detayları verilmiş etkinliği planladık!

Yer            : İstanbul Arel Üniversitesi – Sefaköy Yerleşkesi Amfi 3
Tarih            : 20-21 Ağustos 2016 Cumartesi – Pazar
Saat            : Sabah 09.00 – Akşam 19.00 (2 Tam gün)
Eğitmenler       : Mehmet ÇETİNKAYA / Ümüt AÇAR
Hedef kitle        : Gençlik Projeleri ile ilgilenen öğrencilerimiz ve Gençlik Kuruluşlarındaki gönüllüler
Katılımcı sayısı    : 24 -30 Kişi

Eğitime tam katılım zorunlu olup, etkinlik sonunda katılım belgesi verilecektir.

Eğitim ücretsiz olup, katılımcılara yol, yemek ve konaklama desteği VERİLMEYECEKTİR. Bu sebeple sadece İstanbul içinden katılımcı almayı planlamaktayız.

Katılımcıların seçiminde öncelik verilecek adaylar aşağıda listelenmiştir;
– Daha önce bir Erasmus+ Gençlik Projesinde (Gençlik Değişimi, AGH, Yapısal Diyalog, Eğitim Kursu vb.) yer almış olmak
– Bir Gençlik Kuruluşunda ya da Öğrenci Kulübünde aktif olarak görev almak
– Gençlik Programları kapsamında bir proje fikrine sahip olmak
– Öğrendiği bilgileri temsil ettiği kuruluş ya da kulüpteki arkadaşları ile paylaşabilecek

Başvurmadan Önce!
– Eğitim tarihlerinin size uygun olduğundan emin olun! 2 tam günlük eğitim olup, tam katılım zorunludur.
– Eğitime şehir dışından gelmek isteyenler için yol, yemek, konaklama vb. hizmetler verilmeyecektir.
– Vopool gönüllü profilinizdeki iletişim bilgilerinizin (özellikle cep telefonu ve eposta adresi) güncel olduğundan emin olun.
– Eğitim içeriği ve kalitesi gereği katılımcı kontenjanı 30 kişi ile sınırlıdır. Bu sayı artırılmayacaktır.
– Bu Eğitim Kursu Erasmus+ Gençlik Programları özelinde planlanmış olup, diğer Erasmus+ Programları hakkında bilgi verilmeyecektir.

Sorularınız için lütfen e-posta ile iletişim kurun: youth@arel.edu.tr

Finansal Detaylar:

Eğitim kursu İstanbul Arel Üniversitesi’nin Sefaköy kampüsünde düzenlenecek olup, çay-kahve araları ve eğitim materyalleri Gençlik Çalışmaları Merkezi tarafından karşılanacaktır.

Eğitim İstanbul içinde yaşayan gençler için organize edilmiş olup, konaklama ve yemek desteği bulunmamaktadır.

Eğitime katılım ücretsizdir. Tam katılım zorunludur.

Başvuru için buraya tıklayınız

Sorry, the comment form is closed at this time.