“V for Volunteer” isimli Erasmus+ AGH Projemiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Kabul Edildi!

2016 Şubat (R1) Erasmus+ başvuru döneminde, üniversitemizin Gençlik Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanıp, Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı)’na başvurulan “V for Volunteer” isimli Avrupa Gönüllü Hizmeti(AGH) Projemiz Avrupa Birliği Fonu almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında Romanya ve Polonya’da yaşayan 17-30 yaş arasındaki  4 genç Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde 6 ay gönüllülük yapma şansı elde edecekler.

Gönüllüler Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin yerel faaliyetlerinde ye alacak ve üniversitemiz gençlerinin bireysel ve toplumsal olarak bilgi, beceri ve tutumlarını geliştirmesine yardımcı olacaklar.

Takipte Kalın!