Erasmus+ Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyon Eğitimi

Üniversitemiz adına Avrupa Gönüllü Hizmeti projeleri yürütmek için hazırladığımız başvuru ve bu başvuruya istinaden 26 Kasım 2014 tarihinde Avrupa Birliği Bakanlığı’ndan (Türkiye Ulusal Ajansı) kuruluşumuza bir ziyaret gerçekleştirildi. Başvuru sonucumuz olumlu olarak sonuçlanmıştır

Üniversitemiz Gönderen Kuruluş, Ev Sahibi Kuruluş ve Koordinatör Kuruluş olarak Akredite edilmiştir.

Bu akreditasyonun resmi olarak geçerli sayılması için Ankara’da gerçekleştirilen Avrupa Gönüllü Hizmeti Zorunlu Akreditasyon Eğitimi’ne Mehmet Çetinkaya katıldı.

Bu demek oluyor ki;

1- Öğrencilerimizi 15 günden 1 yıla kadar süre ile tüm masraflarını karşılayarak yurt dışına gönderebileceğiz(Gönderen Kuruluş Yetkisi),

2- Aynı şekilde gelecek yıl Eylül ayından itibaren Erasmus+ Ofisi, ARELKAM ve Öğrenci Kulüplerinde gönüllü olarak çalışmak üzere 2 gönüllüye ev sahipliği yapacağız(Ev Sahibi Kuruluş Yetkisi)

3- Bu projelerin gerçekleştirilmesi için proje başvurusu yapabileceğiz(Koordinatör Kuruluş Yetkisi).

Etkinlik faaliyet içeriği şu şekildedir;

27 Aralık 2014

Otele varış