Gençlik Merkezinde Atölye Çalışmaları

Gençlik Merkezimiz, haftanın her günü farklı atölye çalışmaları ile kişisel gelişiminize katkı sağlamak üzere gönüllü olarak çalışmalar yapmaktadır.

Gençlik Merkezinde Atölye Çalışmaları

Geçen hafta ‘’Kendini İfade Etme’’ ve ‘’Kişisel Kariyer Planlama’’ atölye çalışmalarımız Eğitmenlerimizin Almanya’da Braunlage şehrinde NaturKultur tarafından aldıkları eğitimin devamı niteliğinde gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezinde Atölye Çalışmaları

Kendini ifade etme atölye çalışmasında katılımcılarımız etkin dinleme ve ifade etme üzerine çalışmalar yaptı.

Gençlik Merkezinde Atölye Çalışmaları

Ayrıca beden dili ve mimiklerimizin bu husustaki bütünleyici, tamamlayıcı rolü üzerine canlandırmalar da yine katılımcılarımızla gruplara ayrılarak takım çalışmasıyla gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezinde Atölye Çalışmaları

Üniversitemiz aynı zamanda mezuniyete hazırlanan öğrencilere Mezuniyet Hazırlığı Programı kapsamında Bireysel Kariyer Planlama eğitimini yaygın eğitim metotları ile vermiştir.

Gençlik Merkezinde Atölye Çalışmaları

Mezun adaylarının bireysel kariyer vizyonlarını oluşturmaları ve vizyonları doğrultusunda güçlü ve geliştirmesi gereken yönlerini analiz ederek kariyer hedefleri ile stratejileri belirlemesi için gerçekleştirilen atölye çalışmasını adaylar kariyer planlarını yaparak ve hedefleri doğrultusunda atacakları adımları belirleyerek tamamladılar.

Gençlik Merkezinde Atölye Çalışmaları

Bu eğitim ve atölye çalışmalarımızın yanında merkezimiz haftanın her günü 15:00 - 17:00 saatleri arasında Erasmus+ projeleri hakkında detaylı bilgilendirilmeler yapmakta ve gönüllülerimizin bu projelere nasıl dahil olabileceği hususunda danışmanlık vermektedir.